onsdag 19 december 2012

Första natten i huset

Idag flyttade vi ner sängarna, så inatt blir det första natten i vårat nya fina hus! Det är fortfarande så mycket kvar att göra så att det inte riktigt ens går att räkna upp här, men vi är en bit på vägen nu i alla fall. Ännu en etapp avklarad, så skulle man kunna se det.

Och fem dagar innan julafton lyckades vi komma oss in. Som planerat, innan jul. Inte många dagar innan, ändock innan.

Godnatt


Nej förresten, inte godnatt än. Måste berätta om stackars Eddi, katten alltså. Jag tog han i famnen, satte mig i bilen och körde försiktigt ned till huset. Han skakade som ett asplöv och jag har aldrig känt och hört ett katthjärta slå så hårt och snabbt. Stackarn... 

Men efter att ha gått runt inne i huset i någon timme så släppte jag ut honom, då sprang han till lagårn och sen nån timme efter det så satt han på bron och jamade och skulle in igen. Alltså, inga problem där inte. Jag tror han kommer stortrivas att få vara kung på sin egen gård utan några elaka grannkatter som jagar iväg och slåss med honom, faktiskt.

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad kul att följa hur det går för er! Om ni är hemma något i mellandagarna så får vi komma och hälsa på och se hur ni har det.
    Kramar/ Linnea

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du hittat hit! Absolut. Det är bara att komma om ni har vägarna förbi :) Vi är hemma i mellandagarna. Just nu väntar vi på far din som ska komma och koppla in lite el åt oss :)

      Radera
    2. Kul att du hittat hit! Absolut. Det är bara att komma om ni har vägarna förbi :) Vi är hemma i mellandagarna. Just nu väntar vi på far din som ska komma och koppla in lite el åt oss :)

      Radera